Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van deze cookies.

Sluit deze melding
Notarissenland, een nieuw en helder alternatief
Zorg en aandacht, daar heeft u recht op!

Notarissenland, een nieuw en helder alternatief

Notarissenland is een nieuw en helder alternatief in een juridische wereld die steeds onduidelijker en bureaucratischer lijkt te worden. Als u door de bomen het bos niet meer ziet of moe wordt van allerlei ingewikkelde regels, kunt u op ons vertrouwen. Wij navigeren u door het soms onoverzichtelijke juridische landschap, zodat u snel en veilig uw gewenste bestemming bereikt.

Zorg en aandacht, daar heeft u recht op!

Wij streven naar een snelle en duidelijke afhandeling, waarbij we oog houden voor uw wensen. Geen hoogdrempelige notariskantoren waar ieder uurtje tot een factuurtje leidt, en evenmin een afhandeling waarbij u het gevoel krijgt slechts een nummer te zijn zonder dat er tijd en zorg aan uw persoonlijke situatie wordt besteed. Wij willen u juist de zorg en aandacht geven waar u recht op heeft, zodat u zowel nu als in de toekomst van onze diensten gebruik zult maken!

In 3 eenvoudige stappen uw akte geregeld

1 Lever ons uw
gegevens aan
2 Wij stellen
vervolgens uw akte op
3 U hoeft alleen
de akte te ondertekenen
Lever ons uw
gegevens aan

Om de door u gewenste akte te kunnen opstellen, hebben we een minimale hoeveelheid informatie van u nodig. Als u ons deze informatie kunt aanleveren, zijn wij in de meeste gevallen zeer snel in staat om de conceptakte op te stellen. Hebben wij toch nog aanvullende informatie van u nodig, dan zullen we daar binnen één werkdag met u contact over opnemen. Wij vragen dus iets aan u, maar daar krijgt u veel voor terug!

Wij stellen
vervolgens uw akte op

Op basis van de door u aangeleverde informatie maken wij een conceptakte. In de meeste gevallen kunnen wij deze conceptakte binnen twee werkdagen nadat u ons de gegevens heeft aangeleverd, per mail toezenden. In sommige gevallen zijn wij afhankelijk van externe informatie (van bijvoorbeeld makelaar, kadaster, etc.) en zal de benodigde tijd langer zijn. Daarover wordt in dat geval zo spoedig mogelijk met u gecommuniceerd.

U hoeft alleen
de akte te ondertekenen

Als u de conceptakte heeft ontvangen, dan kan er op korte termijn een afspraak voor de ondertekening worden gemaakt. Heeft u echter nog onjuistheden of onduidelijkheden aangetroffen, kunt u daarover te allen tijde met ons van gedachten wisselen. Zijn deze onjuistheden en of onduidelijkheden opgelost, zal direct een afspraak voor de ondertekening met u worden ingepland.

Uw
onderneming
Uw onderneming
Vragen?
Wij bellen u
graag terug!

De kracht van Notarissenland

Transparant

Geen verrassingen achteraf, maar juist heldere voorwaarden en duidelijke antwoorden in normaal Nederlands.

Betaalbaar

Door uw eigen informatie aan te leveren, maakt u het voor ons makkelijker en maken wij het voor u goedkoper.

Eenvoudig

Geen ingewikkelde procedures en tijdrovende bureaucratie, maar juist snelheid en korte lijnen.

Bel mij terug

Graag meer weten? Laat ons u terugbellen wanneer het u uitkomt!